Hirdetés

Alacsony profilú CPU-hűtő a Noctuától



|

Az NH-L12 egy ventilátort használva csupán 66 milliméteres.

Hirdetés

A Noctua legújabb processzorhűtője, az NH-L12 alacsony profillal rendelkezik, ezért ideális választás lehet SFF-kategóriás gépekhez vagy HTPC-kbe. Az NH-L12-re két PWM-vezérelt ventilátor, egy NF-F12 120 milliméteres és egy NF-B9 92 milliméteres került.

 

A hűtő tetszés szerint a felső légkavaró nélkül is használható, ekkor extra alacsony profillal, csupán 66 milliméterrel. A csendes prémiumhűtő probléma nélkül képes kiszolgálni a kis házakba bezsúfolt erősebb CPU-kat is.

 

Ha a PWM-vezérelt, csendes ventilátorokkal a tulajdonos nem lenne elégedett, a légkavarók sebessége 1200 és 1300 RPM-en maximalizálható. A dobozban a kiváló NT-H1-es paszta mellett a Noctua számos foglalatot támogató SecuFirm 2 rögzítőkitje is megtalálható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.