Hirdetés

Alacsonyabb órajellel jönnek a négymagos Ryzen CPU-k



|

Állítólag 3,2 GHz alatt marad az első négymagos Ryzen processzorok órajele.

Hirdetés

Egyelőre nincs könnyű helyzetben az, aki Ryzen processzorral szerelt PC-t szeretne összeállítani magának. Már csak azért sem, mert az olcsóbb, és inkább mindennapos használatra optimális Ryzen 5 és Ryzen 3 processzorokra még várnunk kell. 

Hirdetés

A francia Canard PC nemrég arról adott hírt, hogy az első négymagos Ryzen processzorok órajele 3,2 GHz alatt marad majd. Vagyis a vártnál alacsonyabb lesz a frekvencia értéke. 

Bár ezt a pletykát erős fenntartásokkal kellene alaphelyzetben kezelni, a Canard PC a múltban mindig pontos jóslatokat adott a Ryzen processzorokról. 

Azt nem tudni, hogy milyen teljesítményre képesek ezek a CPU-k, ahogyan az sem világos, hogy négymagos vagy pedig nyolcmagos kiadások lesznek, négy letiltott maggal. Az architektúra sajátosságait figyelembe véve valószínűbb az első forgatókönyv. 

A Ryzen 5 processzorok a második negyedévben jelennek majd meg, míg a Ryzen 3 CPU-k az év második felében kerülnek a boltokba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.