Hirdetés

Alkalmazásgyorsító az AMD-től



|

Az új program a kétmagos CPU-k optimális kihasználásáról gondoskodik.

Hirdetés

Athlon 64 X2 és Opteron tulajdonosoknak válhat hasznára az AMD Dual-Core Optimizer nevű segédprogram. Az úgynevezett TSC-vel -- Time Stamp Counter-rel -- kapcsolatos hibák kijavításával a központi egység nem csak gyorsabban tudja futtatni a különböző játékokat, hanem egyes, azzal kapcsolatban fellépő működési hibákat is kiküszöböl.

Pletykaforrások szerint az új alkalmazás gyakorlatilag nem más, mint a "fordított Hyper-Threading", vagyis egy olyan eljárás, amely egy programszál futtatása esetén hatékonyan képes azt elosztani két mag számára. Az információk hitelességéről illetve hiteltelenségéről az AMD eddig még nem volt hajlandó nyilatkozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.