Hirdetés

AMD: a Trinity APU-k 29%-kal gyorsabbak a Llanoknál



|

Az új architektúra jelentős előrelépést mutat grafikus téren.

Hirdetés

Az AMD legfrissebb hírei szerint a következőgenerációs Trinity APU-k várhatóan 29 százalékkal lesznek gyorsabbak a Llano architektúrára épülő modelleknél. A jelentős gyorsulás főként a gyorsabb grafikus magnak lesz köszönhető.

 

A Llano-hoz mérten az AMD szerint a Trinity APU-k akár 56 százalékkal jobb grafikus teljesítményre is képesek lehetnek. A lapkákat egyébként a Windows 8-hoz optimalizálják, és már a gyártó 3.0-ás Turbo Core technológiáját alkalmazzák rajtuk.

 

A Trinity esetében a Bulldozerre építő processzormagokat a Radeon HD 6900-as széria Cayman vezérlőiből megismert VLIW4 GPU egészíti ki. A többmonitoros EyeFinity konfigurációk szintén támogatottak lesznek. A Trinity APU-kra építő notebookok állítólag akár 12 órás üzemidőt is kínálhatnak majd. A jelenlegi hírek szerint az új APU-k valamikor júniusban vagy júliusban kerülhetnek a piacra.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.