Hirdetés

AMD Athlon CPU FM1 foglalattal



|

Az Athlon II X4 631 megjelenésével már nem csak A szériás APU-k használják a foglalatot.

Hirdetés

Az AMD legújabb processzora az Athlon II X4 631, amelynek megjelenésével már nem csak A szériás APU-k használják az FM1-es foglalatot. A sunnyvale-i cég által bemutatott Athlon II processzor ugyanis kompatibilis ezzel a megoldással.

 

Az Athlon II X4 631 ezzel egyidejűleg az első olyan FM1-es termék, amely nem APU. A CPU négy magja 2,6 GHz-en dolgozik, az L2 cache mérete 4 megabájt. Az integrált grafikus magot nélkülöző processzor fogyasztása 100 watton alakul.

 

Az X4 631 az A75- és az A55-alapú alaplapokkal képes együtt dolgozni. Az új processzor ára egyelőre csak tálcás, ezer darabos kiszerelésben ismert; így 79 dollárba kerül egy darab. Az AMD a jövőben több hasonló, FM1 platformot támogató Athlon és Sempron processzort szeretne a piacra dobni.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.