Hirdetés

AMD: játékosoknak árazva



|

Új kártyáinak fejlettségére hívja fel a figyelmet az AMD új weblapja.

Hirdetés

A kártyák piacra lépése előtt az AMD újra hangsúlyozni próbálja az ATI kártyák technológiai fölényét. Elindítottak egy honlapot, melynek neve arra utal, hogy a gyengébb ATI kártya is egy teraflop számítási képességgel fog rendelkezni, a nagy testvér – az RV770XT – pedig 1,2 teraflop-ra lesz képes. A honlap tanúsága szerint mindkét kártya DirectX 10.1 kompatibilis, és GDDR5 memóriákat használ.

ati4000.jpg


Az ATI-pártiak szerint nagy pofon ez az NVIDIA számára, hisz az ő legújabb termékük a GT200 ezen tulajdonságok egyikével sem rendelkezik. A "játékosoknak árazva" szlogen sem tűnik túlzásnak, figyelembe véve, hogy teljesítményben igen erős kártyákról van szó, és jóval olcsóbbaknak ígérkeznek aversenytárs hasonló kártyáinál. Az NVIDIA-nak amúgy is igyekeznie kell, ha a kiszivárgott tesztek igaznak bizonyulnak, és az ATI kártyák valóban olyan jól szerepelnek majd, mint ahogy az várható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.