Hirdetés

AMD Shanghai még a héten!



|

November 13-án újabb mérföldkőhöz érkezik el az AMD.

Hirdetés

Internetes források szerint még ezen a héten, pontosabban november 13-án indítja útjára legújabb központi egységeit az AMD. A Shanghai kódnéven ismertté vált fejlesztéssel a kisebbik processzorgyártó is megkezdi a 45 nanométeres tömegtermelést, melynek első mintapéldányai az Opteron márkanév alatt kerülnek piacra. A kezdetben 2,7 gigahertzes órajelig skálázódó négymagos központi egységek architektúrája alapvetően megegyezik a Barcelona kódnév alatt forgalomba került modellekével, a több ponton végrehajtott változtatások azonban még így is jelentősnek minősülnek.

 

amd_shanghai_k.jpg
 

 

Részleteket egyelőre nem tudunk az említett fejlesztésekről, ám nem sokáig maradunk adatok nélkül. Az első tesztekre, összevetésekre már csütörtökön sor kerülhet, így aki feltétlenül kíváncsi az AMD újdonságának teljesítményére, az jobb, ha az internet előtt tölti a napot. Mi is ezt fogjuk tenni...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.