Hirdetés

Androidos Eee PC-t készít az Asus



|

Az Asus nem ragaszkodik a bevált operációs rendszerekhez, és nem várt ötletekkel is próbálkozik.

Hirdetés

Az Asus az eddigieknél is több fejlesztőmérnökét csoportosította át az új netbook fejlesztéséhez. Az új apróság ugyanis különleges lesz, Android operációs rendszert fog futtatni, mondta Samson Hu, az Eee PC csoport vezetője. Hu egyelőre nem adott ki egyetlen használható információmorzsát sem a készülő rendkívüli újdonságról, mindössze annyit lehet sejteni, hogy az Asus-nál az Androidot olyan megoldásnak szánják, mellyel kiválthatják az eddigi Linux-alapú rendszert.

 

android_eee_pc_1000_1.jpg

 

Az Asus megoldása mindenesetre sokak szerint meglepő, hiszen az Android alapvetően okostelefonok, PDA-k és egyéb ultrahordozható eszközök számára lett kifejlesztve, ezért még nem tudni, "hogyan fest majd" az Eee rendszereként, amely akármennyire kicsi és hordozható is, mégsem teljesen az az irány, amelyet az Android fejlesztői elképzeltek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.