Hirdetés

Ansys HTPC



|

Az Ansys HTPC-je bárkit elkényeztet: erős hardverre épül, és sok szolgáltatást kínál, amit akár egy karosszékből is igénybe vehetünk.

Hirdetés

A nagy, rusnya konfigurációk ideje lejárt. Jönnek a kis méretű, szemre is tetszetős, úgynevezett Home Theater PC-k, azaz házi szórakoztatóközpontok, amelyek egyaránt nyújtják a kényelmes tévézés, videózás és a számítógép-használat minden előnyét, sőt, a távirányító segítségével az a karnyújtásnyi távolság akár több méterre is nőhet, mondjuk egészen a legkényelmesebb karosszékünkig.


Az Ansys jó érzékkel, erős, 3 GHz-es processzorra építette fel gépét, a Windows XP Home változatra épülő, magyar nyelvű Media Center alkalmazás pedig minden igényünket kielégíti.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.