Hirdetés

Antarktiszi hideget ígér a Gelid új CPU-hűtője



|

Intel és AMD processzorokkal is működik az Antarctica hűtő.

Hirdetés

A Gelid bemutatta a legújabb processzorhűtőjét, amely az Antarctica névre hallgat, és a Gamer sorozatot erősíti a gyártó kínálatán belül. 

Hirdetés

A hűtőnek 3D-s segítséggel optimalizált bordája van, és 5 hőcsővel dolgozik, termésetesen réz alappal és alumínium lamellákkal. 

A kivételes hűtési teljesítménynek hála az Antarctica a 220 wattos processzorokkal is elboldogul, méghozzá úgy, hogy a ventilátornak szinte hangja sincs. 

A PWM-vezérelt légkavaró egyébként 140 milliméteres, és természetesen új tervezésű lapátjai vannak. 450 és 1500 RPM között képes működni. 

Az AMD AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2 foglalatai mellett az Intel LGA 775, 1366, 1155, 1156, 1150 és 1151 típusú foglalatokra illeszthető rá. 5 év garancia jár hozzá, az ára 37 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.