Hirdetés

APC Back-UPS Pro 900 Schuko



|

Feladatához és rendeltetési helyéhez képest nem néz ki rosszul az APC Back-UPS Pro 900, pedig egyértelmű, hogy az asztal alatt lesz az állomáshelye.

Hirdetés

Innen egy erőteljesebb otthoni számítógépet is elláthat energiával az AVR technológiával dolgozó otthoni-kisirodai szünetmentes áramforrás, illetve megvédheti egyéb berendezéseinket a túlfeszültség okozta kártól.

 



Szerencsére a gyártó készülékeit is elérte a trend: villásdugós aljzatokkal szerelt hátoldallal is kaphatók, így nemcsak PC-k, monitorok, de szórakoztatóelektronikai készülékek is egyszerűen csatlakoztathatók hozzá. Öt védett elektromos aljzatot találunk az álló elrendezésű készülék hátoldalán, ebből három akkumulátoros áthidalással is bír. A telefonvonal és a helyi hálózat túlfeszültség-védelme is megoldható a megfelelő formátumú be- és kivezetések használatával, célszerű a bekötéseket egyből a DSL vagy kábelmodem után eszközölni. Kis képernyőn nyomon követhető a terhelés, a feszültség és a tervezett áthidalási idő, de nem feltétlenül kell az asztal alá bújnunk az ellenőrzéshez.

Az USB kábellel és az APC PowerChute Personal Edition szoftverrel könnyen menedzselhető a készülék, a program gondoskodik a PC biztonságos leállításáról, és beállítható az éjszakai hangriasztás némítása is, ami otthon nem kis előny. Nem mellékes, hogy a készülék három áthidalásvédett aljzata közül az egyik a fő (Master), a többiek csak ennek terhelése esetén kapnak áramot, amennyiben a Power-Saving módot aktiváltuk.

 



Egy erősebb irodai gép és egy LCD monitor együtt több mint 20 perces akkumulátor üzemidőre számíthat, és egy erőmű is kaphat 7-10 perc türelmi időt a Back-UPS Pro 900 segítségével. Egy otthoni hobbi PC-s vagy szórakoztatóelektronikai sarok teljes védelme ellátható vele, és rugalmasan állítható alkalmazásba.

Adatok:


- vonali interaktív topológia
- AVR (Auto Voltage Regulation)
- 900 VA (540 Watt)
- 5 darab villásdugós elektromos aljzat (2 túlfeszültség, 3 áramkimaradás ellen is védett)
- telefonvonal és Ethernet-védelem
- opcionális külső akkumulátor modul
- USB csatlakozás
- mesteraljzat funkció
- Forgalmazó: Schneider Electric Zrt.
- Ár: 68 000 Ft
- Web: apc.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.