Hirdetés

Apple Watch-ot vettél? Lehet, hogy elkopik



|

Egyre többen panaszkodnak arra, hogy kopik az almás okosórájuk.

Hirdetés

Az Apple-nek volt már sok botránya (bendgate, antennagate, updategate), de úgy néz ki, hogy most folytatódik a sor egy újabb nagyon kellemetlen esettel. Ezúttal az Apple Watch Sport kiadásával vannak nagy problémák. 

Hirdetés

A jelentések szerint egyre több felhasználó panaszkodik arra, hogy az okosóra csukló felőli részén lekopnak a betűk és a logó. 

Természetesen mindez a működést nem befolyásolja, és igazából nem is látható viselés közben, de egy ennyire drága, 349 dolláros prémium okosóránál nagyon kellemetlen dolog. 

Az Apple fórumain sokasodnak a hozzászólások és a topikok a témában, és sokan jelzik, hogy az ő órájukkal is ugyanez a gond. Mások a Redditen panaszkodnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.