Hirdetés

Áprilisban jöhet az Intel Ivy Bridge



|

Már április elején debütálhat a Sandy Brdige utódja.

Hirdetés

Ahogy azt korábban az Intel már megszellőztette, a 2012-es CES-en illetve CeBIT-en nem fogják megmutatni az új lapkákat, viszont a legújabb pletykák egy az utóbbihoz képest nem is túl távoli dátumot lőnek be.

 

Ha hihetünk az információknak, akkor negyedik hó kilencedikén már meg is kaparinthatjuk a legújabb CPU-kat, melyek az LGA1155-ös alaplapokba lesznek illeszthetők, vagyis fizikailag belepasszolnak a korábbi SB (H67, P67, Z68) alaplapokba, viszont azok chipsete nem fogja támogatni az új architektúrát. Ennek örömére a számos új lapkakészlet egyikével felvértezett megoldást kell majd megkaparintanunk, hogy működésre bírjuk a mainstream szegmensbe szánt hardvereket.

 

A CPU World-nek köszönhetően megtudtuk az új termékek árazását is, mely az alábbi táblázatban lett összefoglalva.

 

 

Forrás: CPU World

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.