Hirdetés

Apró, de remek alaplapokkal újít az MSI



|

Bemutatkozott a Z170I Gaming Pro AC és a B150M Night Elf.

Hirdetés

Az MSI két új alaplapot is bemutatott kifejezetten gamereknek, amelyeket kompakt, kis méretű asztali gépekbe szán. Ezek a Z170I Gaming Pro AC és a B150M Night Elf. 

Hirdetés

A B150M Night Elf egy Micro-ATX-es alaplap, ami az Intel B150-es lapkakészletére épül, és az LGA1151 foglalatba illeszthető, hatodikgenerációs Skylake processzorokat támogatja.

Összesen négy DDR4-es memória illeszthető bele, a PCI-Express slot pedig különleges Steel Armor megerősítést kapott, hogy az extrém videokártyáktól se menjen tönkre.

A Gaming LAN mindig a játékok hálózati forgalmát priorizálja. A jobb hangminőségről az Audio Boost 3 gondoskodik, a piros LED-ek pedig az éjszakai kinézetet fokozzák.

A Z170I Gaming Pro AC ezzel szemben a még kisebb megoldást keresőknek nyújt segítséget. A Mini-ITX-es alaplap szintén Skylake processzorokkal működik, de Intel Z170-es lapkakészlettel. Van rajta SATA Express és Turbo M.2 is, illetve a kétantennás Intel Wi-Fi 802.11ac-s.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.