Hirdetés

Apró, de sokoldalú klaviatúra és egér Logitech módra



|

A Logitech két új Bluetoothos perifériája a legtöbb operációs rendszerrel kompatibilis.

Hirdetés

Tovább bővíti hordozható termékpalettáját a Logitech, ezúttal egy apró méretű billentyűzetet és egy egeret mutattak be. A két eszköz közös tulajdonságai közül a legfontosabb talán a Bluetooth 3.0 technológia használata, amivel a legváltozatosabb eszközökhöz csatlakoztathatóak. A Windows, Android, iOS, ChromeOS és MacOS támogatás valóban széleskörű használatot tesz lehetővé, a Logitech Options Software segítségével pedig mindkét vezérlőt igényeinknek megfelelően testre szabhatjuk.

Hirdetés

A 279x124x16 milliméteres K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard a két évnyi üzemidőt nyújtó AAA elemekkel együtt is alig üti a 423 grammot, az Easy-Switch megoldásnak köszönhetően pedig egyszerre három eszközhöz is társíthatjuk. A váltás pofonegyszerű, az eszköz alkalmazkodik az adott rendszer speciális gombkiosztásához, így minden egyedi funkciót elérhetünk vele. A Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard kék és szürke színekben októberben érkezik, 44,99 eurós áron.

A kényelmes, kritikus helyeken gumírozott egér M535 néven kerül kereskedelmi forgalomba, 1000 DPI-s lézeres szenzorja pedig extrémebb felületeken is jól használható. Mivel nem került sok extra kapcsoló az egérre, a navigációs gombokat tették programozhatóvá, a 82 grammos súlyt figyelembe véve így egy tökéletes mobil rágcsálót kapunk. A még szeptemberben debütáló Logitech M535 árcéduláját szintén 44,99 euróra lőtték be, így azért nem lesz olcsó mulatság összeállítani az utazókészletet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.