Hirdetés

Aprócska, de nagy tudású audio konverter



|

Ingyenesen konvertálhatunk és szelektálhatunk audio sávokat.

Hirdetés

Aki sűrűn dolgozik audio fájlokkal, az tudja, hogy időnként mennyire sokrétű műveleteket kell elvégezni a kellő hatás érdekében. Amennyiben megtaláljuk a számunkra megfelelő programot, akkor semmi akadálya annak, hogy mindent olyan formátumba konvertáljunk, amilyenbe csak szeretnénk.

Ilyen például a FreeMake Audio Converter, mely a nevében is jelzi, hogy teljesen ingyenes, és mindezek mellett számos hasznos funkcióval bír, a maga 10 megányi mérete ellenére. Kiemelendő, hogy videókból még a hangsávot is ki lehet vele szedni, és szerkeszteni, bár nagy hiányossága, hogy CD-t nem lehet vele MP3-má alakítani, de hamarosan ez is belekerül, egy frissítés alkalmával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.