Hirdetés

Árnyalatok ezreiben világítanak a G.Skill memóriái



|

Természetesen szoftveresen vezérelhető a LED-ek produkciója.

Hirdetés

Újabb hardvert ajánlhatunk a számítógépeik belsejét tuningolni kívánó gamerek figyelmébe. A G.Skill bejelentette a színárnyalatok ezreiben világítani képes Trident Z RGB Series memóriamoduljait, a LED-es világítótestek a modulok hűtőbordáinak gerincére lettek felerősítve. A modulok nem igényelnek külső tápellátást, és szoftveresen vezérelhető a színük.


Hirdetés


A gyártó sajtósai sajnos a fentieken túlmenően kevés információt osztottak meg, azonban annyi biztos, hogy válogatott minőségű DDR4 chipek kerülnek a memóriamodulokra, és persze támogatják az XMP 2.0 profilokat. A világítós Trident Z memóriák elvileg csak kitekben lesznek kaphatóak, a legnagyobb teljesítményű kiszerelés tagjai 4266 megahertzes effektív órajelen üzemelhetnek.



A termékek várhatóan január közepe tájékán válhatnak elérhetővé, a konfigurációs szoftverüket pedig februárban teszi majd elérhetővé a G.Skill.


(Forrás: KitGuru, G.Skill)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.