Hirdetés

ASUS alaplap előlapi USB 3.0-val



|

Két NEC vezérlő gondoskodik arról, hogy a P7P55/USB3 alaplap USB 3.0-ás portjaiból az előlapra is jusson.

Hirdetés

Egyre több olyan alaplappal találkozni, amelyeken hátul megtaláljuk a kék csatlakozójú USB 3.0-ás portokat is. Az ASUS legújabb terméke azonban ennél többet kínál, ugyanis az előlapra is eljuttatja az új szabványt.

 

A P7P55/USB3 egy beépített csatlakozóval rendelkezik, ami a memóriafoglalatok mellett kapott helyet. Ezt, és az előlapi USB portokat kell összekötnünk egy kábellel, és máris megvan az előlapi USB 3.0. Érdekesség, hogy ez az alaplap is az Intel P55-ös lapkakészletére épül, tehát alapból nem támogatja az új szabványt. Az USB 3.0-át két NEC vezérlőchippel oldották meg, amelyek az ígéretek szerint gondoskodnak arról, hogy egyik porton se legyen sebességcsökkenés.

 

A P7P55/USB3 ezen felül a szokásos lehetőségeket nyújtja. A két, grafikus kártyáknak szánt PCI-E-férőhely mellett két sima PCI slotot találunk, valamint még egy pár PCI-E-csatlakozót. A négy memóriafoglalat duplacsatornán képes kezelni a DDR3-as RAM-okat, SATA-csatolóból pedig összesen hatot találunk. Egyelőre nem ismeri az új alaplap árát és megjelenési dátumát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.