Hirdetés

ASUS alaplap integrált GPU-val és Lucid Hydrával



|

Az ASUS Immensity alaplapra integrált ATI GPU került, és a Lucid Hydra nevű technológiáját használja.

Hirdetés

Az ASUS egyik Computex-re elvitt újdonsága az Immensity névre hallgató alaplap, amely egy különös házasság szülötte. Bár az Intel X58-as lapkakészletére épül, és szokásosnak mondható, két extrával érkezik. Az egyik az integrált GPU, a másik a Lucid Hydra motorja.

 

Sajnos nem árulták el, hogy az ATI melyik vezérlője került az alaplapra, vélhetően azonban nem egy felsőkategóriás darabról van szó. Találunk még két darab PCI-e x16 férőhelyet grafikus kártyák számára, valamint még négy PCI-e foglalatot.

 

A hátsó panelen HDMI-kimenet is kapott helyet, sajnos azonban ez az egyetlen videókimenet az integrált kártya számára. Van még két 3.0-ás USB port, eSATA, ASUS ROG Link és 6 Gbps-os SATA csatolók. Az Immensity tehát egy érdekes alaplap, pont a Computex-re való. Egyelőre nem tudni, mikor lesz kapható.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.