Hirdetés

ASUS Designo szériás monitorok



|

Három új, LED-es háttérvilágítású kijelzővel bővült az ASUS kínálata.

Hirdetés

Az ASUS bővíti termékpalettáját, ami a monitorokat illeti. Három új, az úgynevezett Designo szériába tartozó kijelzővel gazdagodott az ASUS kínálata. Mindegyik megjelenítő 178 fokos betekintési szöget és 50 000 000:1 kontrasztarányt kínál. Az ML229H 21,5 hüvelykes, az ML239H 23 hüvelykes, az ML249H pedig 24 hüvelykes képátmérővel rendelkezik.

 

Mindegyik monitor fényes, lakkfekete külsőt kapott, meglehetősen vékony profillal. A képernyő dönthető és forgatható is, emellett pedig LED-es háttérvilágítást alkalmaz. A monitorok natív felbontása 1920 x 1080 pixel, maximális fényerejük pedig 250 cd/m2. A két kisebbik modell esetében a válaszidő 5 milliszekundum, a 24 hüvelykesnél pedig 8 milliszekundum.

 

A D-Sub és HDMI bemenetekkel rendelkező kijelzők rendelkeznek egy úgynevezett Eco-Mode-dal, aminek köszönhetően az energiafelhasználás 55 százalékkal csökkenthető. Az alkalmazott képernyőpanelek higanymentesek, a csomagolás pedig 80%-ban újrahasznosított kartonból van. A kijelzők ára ismeretlen maradt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.