Hirdetés

ASUS G70 dupla GPU-val



|

Hivatalosan is bemutatkozott a játékra szánt noteszgép.

Hirdetés

 

Bár az ASUS-szal kapcsolatban a legtöbben egyből az Eee PC-re gondolnak ha noteszgépről van szó, a tajvani gyártó más laptopokat (M70, M50) is bemutat időről-időre.  

 

Ezúttal a G70-ről rántották le a leplet, amelyet kifejezetten játékra szánnak. A gép Intel Core 2 Duo vagy Core 2 Extreme processzorral kérhető. Emellé két darab 512 MB memóriával ellátott NVIDIA GeForce 8700 GT grafikus kártya és maximum 4 GB DDR2-es RAM társul.

 

asus_g70.jpg

 

A fenti adatok fényében felesleges megemlíteni, hogy egy erőműről van szó; amelybe olyan további extrák kerültek mint a 802.11n szabványon működő Wi-Fi, a dupla merevlemez-foglalat, Blu-ray-író, 2 megapixeles kamera, 2.0-ás Bluetooth (EDR), vagy a beépített Altec Lansing sztereó hangszóró integrált mélynyomóval, és beépített TV-tunerrel.

 

A közel 5 kilogrammos óriás áráról egyelőre nincs információ, azonban biztos, hogy nem lesz olcsóság. Akár még az Alienware játék-laptopjaival is felveheti a versenyt a G70. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.