Hirdetés

ASUS GTX550 Ti kártyák érkeznek



|

Visszatért az nVidia Titanium sorozat, melynek második szereplője az 550 személyében jelent meg.

Hirdetés

A GTX 560 Ti után itt van a GTX 550 Ti, mely a GTX 460-at hivatott leváltani. A legtöbb gyártó mellett az ASUS sem tétlenkedett, így rögtön kihozott több variánst is.

A TOP névvel ellátott egyed 975 MHz-re felhúzott GPU-val érkezik, 4104 MHz effektív órajelű 1 GB-nyi GDDR5 memóriák társaságában. Az erősebb verzió az Ultimate művésznevet kapta, mely mellé dukál a komolyabb tuning. Ennek fényében kapta meg az impozáns 1015 MHz-s GPU, valamint 4200 MHz-s memória órajeleket. Egy szerényebb kiadás is született, mely a maga 10 MHz-s túlhajtásával tér csak el a referenciamodelltől. Természetesen mindegyik kártya megkapta az ASUS DirectCU hűtését, így elvileg akár 20%-kal jobb hűtési teljesítményt is elérhetünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.