Hirdetés

Asus V2 - noteszgép



|

A V2-es sorozat tagjait üzleti célra tervezték, azonban teljesítményük és felszereltségük alapján ennél jóval többre hivatottak.

Hirdetés

A V2-es sorozat tagjait elsősorban sokat utazó üzletemberek számára készítette az Asus, és ez már a külső kialakításán is jól megfigyelhető. A megjelenés mindig is az Asus erőssége volt, és a V2-t is letisztult, elegáns formavilág jellemzi, amely mindenfajta sallangot nélkülöz. A készülékben minden kényelmi és biztonsági szolgáltatás megtalálható, s ez megkönnyíti, kellemesebbé teszi a vele való munkát. Természetesen szélesvásznú kijelzővel érkezik, ám a megszokottól eltérően nem csillogó, hanem matt képernyőt kapott. Aki töltött már hosszú órákat noteszgép előtt dolgozva, tisztában van ennek előnyével, hiszen amellett, hogy verőfényben is jobban látszik, kíméli a szemet, és kevésbé fáradunk el előtte. A kijelző kávájába egy a webkamera került, amelynek dőlésszöge a kijelzőtől függetlenül állítható. Az adatbiztonságra való tekintettel találunk benne ujjlenyomat-olvasót, és billentyűzetét is úgy alakították ki, hogy ellenálljon az esetlegesen ráömlő folyadéknak.

 

asusv2.png

 

A készülék hardverkiépítése már-már túl jól sikerült egy üzleti gép elvárásaihoz képest. Az erős processzor persze mindig jól jön, ám kissé szokatlan a bivalyerős grafikus kártya, nevezetesen egy nVidia 8600M GS, amely akár játékra is kiválóan alkalmas. Erős hardvereinek köszönhetően teljes mértékben Vista-kompatibilis, és véleményünk szerint üzleti célra is remek választás, mert az elkövetkező években teljesítményével képes lesz megfelelni a vele szemben támasztott elvárásoknak.

 

 

Adatok:

- Intel Core 2 Duo T7500 processzor

- 1024 MB memória

- 160 GB-os merevlemez

- 14 hüvelykes, 1440×900-as felbontású kijelző

- nVidia Geforce 8600M GS grafikus kártya

- DVD-író

- VGA, S-Video- és HDMI-kimenet

- 2 db USB 2.0 és 1 db FireWire csatlakozó

- ujjlenyomat-olvasó

- SD kártyaolvasó

- beépített webkamera

 


Előny: igényes kivitelezés, bivalyerős

Hátrány: a tapipad kialakítása lehetne jobb

Teljesítmény: 94

Szolgáltatás: 96

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.