Hirdetés

ASUS Xonar DG: hangkártya headsethez



|

DS3D GX 2.5 audio-engine, Dolby Headphone 5.1 hangzásssal és beépített headset-erősítővel - ezt kínálja a Xonar DG.

Hirdetés

Az ASUS bemutatta legújabb hangkártyáját, amely Xonar DG névre hallgat, és azokat a felhasználókat célozza meg, akik szeretnek játszani, ráadásul ehhez fej-vagy fülhallgatót használnak. A kártyára ugyanis beépített erősítő került, ami a headseteket támogatja.

 

Ezen felül a Dolby Headphone 5.1 hangzás és a DirectSound3D Game Extensions 2.5-ös audio-engine segíti a kártyát. A Dolby Headphone 5.1 minden sztereó fejhallgató hangzását igyekszik 5.1-re szimulálni; míg az utóbbi technológia nem csak az EAX-ot támogatja, de a Microsoft DirectSound 3D szolgáltatásait is, Windows 7 és Vista alatt.

 

A négy analóg jack-aljzat mellé egy digitális optikai kimenet is került az alacsony profilú kártya hátoldalára. Az ASUS szerint a PCI-kártya erőssége nem hardveres oldalon rejlik, hanem a hangminőségben. Természetesen a jack-aljzat a ház elejére is kivezethető.

 

Az ASUS a Xonar DG-t tehát leginkább azoknak a játékosoknak ajánlja, akik headsetet használnak; de ígéretük szerint egy HTPC-ben is kiváló szolgálatot teljesít a szeptemberben érkező hangkártya, melynek ára 14 000 forint körül várható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.