Hirdetés

Asztali alkatrészek a CybertronPC laptopjaiban



|

Akkus üzemidőt nem érdemes várni az Osiris modellektől.

Hirdetés

Az elsősorban Egyesült Államokban ismert CybertronPC nem csak a logójának frissítését jelentette be a héten, új modellekkel bővítette a gamereknek szánt izomgépeit. A legegyedibb ajánlatokat az Osiris 17 és Osiris 17x laptopok jelentik, ugyanis a behemót termékek asztali számítógépekbe tervezett processzorokat és grafikus chipeket rejthetnek. A két modell közti különbség, hogy az Osiris 17 akár asztali NVIDIA GeForce GTX 980 grafikus vezérlővel is szerelhető, míg a 17x változat GTX 980M vagy GTX 970M GPU-kat hajthat SLI-ben.

Hirdetés


Az Osiris széria tagjai 17 hüvelykes megjelenítővel rendelkeznek, az IPS panel vagy 4K felbontású, vagy G-Sync-es és 1080p-s lehet. A legerősebb választható processzor az asztali gépekbe szánt Intel Core i7-6700K, memóriából pedig akár 64 GB DDR4 is pakolható a motorháztetejük alá. Háttértárból sincs hiány, a felhasználók kettő M.2 foglalatot és szintén kettő 2,5 hüvelykes meghajtóhelyet kapnak.


Az Osiris 17 laptopok részletesebb specifikációit egyelőre nem hozta nyilvánosságra a CybertronPC. A desktop replacement kategóriás termékek elvileg február közepe táján kerülnek piacra, a legolcsóbb konfiguráció 1899 dollárért lesz kapható.


(Forrás: PC World)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.