Hirdetés

ATI X1950GT AGP-re



|

Az AGP csatolófelület még nem merült feledésbe.

Hirdetés

Hazánkban kevésbé ismert Palit Microsystems piacra dobta az AGP csatolófelületű 512 megabájtos X1950GT Super AGP grafikus kártyát. Az RV570 kódnevű Radeon mag 500 megahertzen fut, míg a 256 bites memóriabuszra kapcsolt GDDR3 típusú memóriák gyárilag 1200 megahertzes órajelre vannak beállítva.

 

palit_x1950gt_1_1.jpg
 

 

 

palit_x1950gt_2.jpg

 

 

Az AGP csatolófelülető Palit kártya tulajdonságait tekintve semmivel sem gyengébb a PCI-Express változatnál, sőt, a fél gigabájt memória meglepetésre ad okot - a tegnapelőtt bejelentett Sapphire X1950 GT PCI-Expressen ennek csak a fele található. A kártya magyarországi áráról és eléhetőségéről nem rendelkezünk információval.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.