Atom alapú MeeGo tablet az Acer-től



|

Érdekes, M500 névre keresztelt tabletet mutatott be az Acer.

A MeeGo platformról sokszor hallottunk már, de a legtöbbször csak pletykák és ígérgetések formájában. Most végre a nagyközönség is szemügyre veheti a Linux alapú rendszert, mely a Nokia és az Intel közös munkájának gyümölcse.

 

Az eszköz külsőre nagyon hasonlít az A500-hoz, mely Android operációs rendszert futtat. A hardveres felépítése viszont egy fokkal izgalmasabb, ugyanis az Intel Atom (Moorestown) megoldása található meg benne. A kijelző szintén az A500-tól lett megörökölve, egy 1280x800-as panel képében, mely a 10 colos felületen igen szép megjelenést biztosít.

 

Forrás: Engadget

 

A rendszer felülete egyedi, mivel az Acer jócskán átdolgozta azt. Az ígéretek szerint így minden fontos funkció alig pár érintésnyire van a felhasználótól. A megjelenési dátum ismeretlen egyelőre, de valamikor az év végén már minden bizonnyal elérhető lesz a termék.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.