Hirdetés

Atom processzor bankkártyányi helyen



|

A Toradex komoly méretcsökkenést hajtott végre a legfrissebb COM Expressz modulon.

Hirdetés

Ez ugyanis majdnem felével csökkent előző szériás méretéhez képest, a mostani alaplap elfér egy bankkártyányi területen, 84x55 mm-en. Ez a mainboard az Intel Atom Z5xx processzorát használja (jobb oldalon az új, Robin kódnevű fejlesztés), összesen 7 darab 2.0 USB csatlakozót, gigabit ethernet-csatlakozót, microSD kártyaolvaót és SATA kapcsolatot is találhatunk rajta.

toradex_woodpecker_robin_atom_module.jpg


A Robin alaplap elérhető lesz az Atom 1.1GHz-es Z510-es, valamint az 1,6 GHz-es Z530 nevű processzorához. Az előbbinél inkább a kis fogyasztás a kiemelkető tulajdonság, míg a második esetében leginkább a gyorsaság. Az alaplap Z510 processzorral 129 eurós áron, míg a Z530 CPU-val 179 eurós áron lesz megvásárolható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.