Hirdetés

Augusztusban érkezik az új Nook Tablet



|

Az új tabletet a Samsung gyártja, egyedileg alakított Nook alkalmazás lesz rajta.

Hirdetés

A Barnes & Noble-nek, mint az Egyesült Államok egyik legnagyobb könyvkereskedőjének természetesen megvan a maga e-könyv olvasója (Nook Touch), és annak fejlettebb változata, a Nook Tablet.

Hirdetés

A Nook Tabletet 2011-ben mutatták be, és egy évvel később már ötmillió darabot adtak el belőle az USA-ban, az iPad, és az Amazon Kindle Fire után. A Barnes & Noble azonban nem saját maga gyártja a tabletjeit, hanem (most már) külsős cégekkel, miután 2013-ban óriási veszteséget könyvelt el. Sokan azt várták, hogy az új tabletet a Microsoft fogja gyártani, előretelepített Nook alkalmazással, de nekik nem lett igazuk. A Samsung fogja készíteni a hét inches Galaxy Tab 4 Nook-ot, melyet augusztusban kezdenek el forgalmazni a tervek szerint. Hogy miért, az kérdéses. A Nook könyvolvasóknak és kiegészítőinek eladási számai az utóbbi időkben 60%-al estek

(Kép forrása: Gottabemobile)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.