Hirdetés

Aurum PRO tápok az FSP-től



|

Az 1200 wattos modell 80Plus Gold minősítést szerzett.

Hirdetés

A tápegységeiről már jól ismert FSP legújabb modelljét mutatta be, amely az Aurum PRO névre hallgat. Az új PSU-t kifejezetten azoknak szánják, akik erőforrás-igényes feladatokat végeznek, illetve olyan játékosoknak, akik több videokártyát is használnak.

 

Az Aurum PRO 80Plus Gold minősítést szerzett, ami azt jelenti, hogy legjobb esetben 90 százalékos hatásfokkal tud dolgozni. A tápnak egy darab 12 voltos ága van, a teljesítménye pedig 1200 watt. Emiatt valóban remek választás lehet SLI és CrossFire konfigurációkhoz és az Intel Core i7-es processzoraihoz is.

 

A tápegységbe az FSP 135 milliméteres HDB-csapágyazású ventilátora került, amely mindössze 20 dBA zajt generál. A csúcskategóriás 1200 wattos változat mellett két "kisebb" verzió is elérhető lesz: egy 850 és egy 1000 wattos.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.