Hirdetés

AverMedia AverTV Hybrid Volar HX



|

Az AverTV Volar HX igen kis mérete ellenére szinte mindent tud, amit ma tévé vétel szinten tudni lehet.

Hirdetés

A szokásos USB-n kívül csak egy antenna bemenetet és egy speciális, a video bemeneteket kábelkorbáccsal megvalósító csatlakozót találunk a jó formatervezésű fekete burkolaton. Az egyetlen antenna bemenetbe egyaránt csatlakoztathatunk kábeltévét, tetőantennát, FM huzalantennát vagy DVB-T botantennát, utóbbiakból egyet-egyet találunk a csomagban is.


Sok mindenre kapható a Volar HX, analóg kábeltévé, analóg vagy digitális földfelszíni televíziós adás és FM rádió vétele egyaránt lehetséges vele. USB 2.0 csatlakozáson juttatja el a képet és a hangot is a számítógépbe, külön tápot vagy hang bekötést nem igényel. Emiatt jól használható noteszgépekkel, igaz, a csúsztatott lejátszás funkcióhoz és az MPEG-4 (DivX) vagy H.264 felvételhez komoly teljesítményt, lehetőleg csúcsteljesítményű egymagos vagy kétmagos processzort igényel. Elvileg HD tévéadások vételére is használható, igaz erre még szolgáltatás hiányában jócskán várnunk kell.

 

 

avermediavolarhx__.jpg

 


Windows XP és Vista alatt egyaránt használható a hardver, sőt Media Center kompatibilis is. Az AverTV 6.0 és AverTV Media Center alkalmazásokat találjuk a telepítőlemezen, előbbi honosított kezelőfelülettel rendelkezik. A tunert felismeri a Vista Premium Media Center alkalmazása is, de tapasztalataink szerint legprecízebben saját programjával működik, Képes a gépet beállított időpontra felébreszteni az ütemezett felvételekhez a program, így nem kell álló nap zúgatnunk s sokat fogyasztó pécét. Nagyon jó a képminősége analóg adásoknál is, visszaadja a sztereo hangot és korrektül PAL-ként azonosítja hazánk TV rendszerét. Nagyon elégedettek voltunk a kép- és hangminőséggel, az áron még kicsit lehetne mérsékelni.

 

Névjegy


Termék: AverMedia AverTV Hybrid Volar HX

Forgalmazó: MK Computers Kft.

Ár: 19 900 Ft

Web: katt ide

 

 

 

Adatok

 

  • USB 2.0 csatlakozás
  • Analóg és DVB-T tévé vétel, teletext
  • Kompozit és S-Video bemenetek, RCA hang bemenet
  • FM és DVB-T rádió vétel
  • MPEG-1/2/4 és H.264 tömörítésű felvételek
  • Windows Vista és MCE kompatibilitás
  • Felvétel S3/S4 alvó üzemmódokból ébredve
  • Saját AverTV és AverTV Media Center alkalmazások

 

dijak_2008_ajanlat_.jpg

 

Értékelés


AverMedia AverTV Hybrid Volar HX

Előny: Kiváló képminőség és kompatibilitás, sztereo hang, felvétel alvó állapotból, Vista kompatibilitás

Hátrány: Kissé magas ár, a részletes keresés időigényes

Teljesítmény: 5

Szolgáltatás: 4,5

Ár/Érték: 3,5

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.