Hirdetés

Az AMD az Android helyett a Windows 8-at választja



|

A kaliforniai gyártó nem akarja az Android szolgálatába állítani a Fusion APU-kat.

Hirdetés

Az Advanced Micro Devices-ről sokan úgy gondolták, hogy a tabletpiacon két irányból való megközelítést alkalmaz, ezt azonban maga a kaliforniai gyártó cáfolta meg. A vállalat nem akar bajlódni a Fusion APU-k kompatibilissé tételével az Android rendszerekhez, ugyanis úgy véli, hogy a Windows 8 megfelelően erős játékos a szektorban.

Úgy tűnik, az AMD-t kevésbé érdekli, hogy a Windows 8-nak nem sikerült megváltani az IT-s világot: a sunnyvale-i cég azt reméli, idén sikerül az OS-nek az, ami tavaly nem. Természetesen az AMD-nek más jó oka is van az Android hanyagolására: a rendszer ARM lapkákhoz készült, nem x86-osokhoz, ezért a Fusion APU-k átdolgozása elengedhetetlen lenne.

Az AMD jövője többé-kevésbé biztos a Windows 8-cal, amely egyszer valamikor leváltja a Windows 7-et mindenki gépén. További extra az AMD AppZone alkalmazásboltja, amely ráadásul együttműködik a BlueStacks-szel, és lehetőséget ad az androidos appok futtatására Windows-on. Az AMD tabletekre fókuszáló új APU-szériája a Temash, amely már ebben a negyedévben megjelenik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.