Hirdetés

Az Android Wear rendszerre épül az LG G Watch okosórája



|

Az LG G Watch hangvezérléssel lesz használható, és az Android Wear rendszerre épül.

Hirdetés

Egy ideje sejtjük, hogy az idei az okosórák éve lesz, és tudjuk, hogy majdnem minden gyártó saját okosórán dolgozik - a Google pedig most alaposan felpörgette az eseményeket. Miután bemutatta az Android Wear operációs rendszert, az Android direkt viselhető eszközökre szabott változatát, több gyártó is megélénkült. Az egyik az LG volt. 

Hirdetés

Az LG a Google-lel közösen épít egy saját okosórát, ami a G Watch nevet kapja, és természetesen a viselhető kütyüknek szánt platformra, az Android Wearre épül. Sajnos bővebb információkat vagy specifikációkat nem adott közre az LG, de annyit már tudni, hogy a G Watch többek között hangalapú utasításokkal lesz használható, illetve a megjelenésére valamikor a következő negyedévben számíthatunk. 

A Google bejelentése alapján az Android új változata bár mindenféle viselhető eszközhöz használható lesz, elsőként az okosórákra fókuszálnak. Ebben a webóriásnak számos partnere lesz, az LG mellett többek között az HTC, a Motorola és a Samsung is. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.