Hirdetés

Az Apple elavult



|

Egy kínai milliárdos vállalkozó szerint az Apple termékei és ötletei egyaránt elavultak.

Hirdetés

Jia Yueting egy olyan milliárdos kínai vállalkozó, akinek több remek lehetőséget ígérő cége van. Az egyik épp a LeEco, de a Teslát is igyekszik megszorongatni. 

Hirdetés

Az üzletembernek komoly véleménye van az Apple-ről. Szerinte az iparág vezetőjeként újra és újra elképesztő termékekkel kellene előálljon a gyártó, de képtelen az innovációra, ezért Kínában már most lemarad. 

Hozzátette, hogy az iPhone öt éve piacvezető volt, mostanra azonban a koncepció lemaradt a riválisokhoz mérten. Való igaz, hogy régen pletykálnak róla: az Apple megválna a 3,5 milliméteres jackcsatlakozótól. A LeEco új okostelefonja pedig megelőzte az almás céget ebben az újításban. 

Jia Yueting szerint az Apple azért veszít lendületet Kínában, mert a termékei és az ötletei egyaránt elavultak. Úgy gondolja, hogy a mobilinternet következő generációja nyitottabb lesz, ami egyáltalán nem kedvez az Apple zárt rendszerének és természetének. 

A milliárdos az iPhone SE készüléket is baklövésnek tartja - ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy a kompakt eszköz elképesztően népszerű lett Kínában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.