Hirdetés

Az ASUS-nak csak az Eee-család számít?



|

A tajvani gyártó több PDA-telefonját is törölte, az Eee-termékek azonban ellepni készülnek a teljes piacot.

Hirdetés

 

eee-pc-desktop.jpg
Immáron hetek óta volt szó-beszéd, hogy az ASUS luxuskategóriás PDA-telefonját, a Lamborghini ZX1-et (tesztünk itt olvasható a modellről) törölte. A napokban kiderült, hogy nem csak ez a készülék nem jelenik meg, hanem a P560 és az M536 sem.

 

Azt nem tudni, hogy az említett PDA-telefonok piacra kerülnek-e a későbbiekben, az mindenesetre biztos, hogy a tajvani vállalat az erőforrások átcsoportosítása miatt szünetelteti az ezen - és más - területeken való aktivitását.

 

Nem kell sokat gondolkodni azon, hogy az ASUS mire fordítja erőit. Az Eee-termékcsalád mondhatni virágzik, és egyre több készüléket mutatnak be.

 

asus-eee-box-unboxed.jpg

 

Az Eee Boxról például nálunk is olvashattak. A mini asztali PC jó teljesítményt nyújt, apró, és ráadásul olcsó is. Az Eee Box remek második PC-nek, de jó alternatíva egy visszafogott első számú gépnek is.

 

Készül már az Eee Monitor is, amely feltehetően nem egy egyszerű kijelző lesz, hanem egy minden-egyben PC.

 

Az Eee PC-k esetében már eddig is szinte lehetetlen volt a rengeteg modell és verzió között eligazodni, hiszen a tajvani cég jelenleg 11 félét gyárt. Ez a szám azonban tovább nő, hiszen hamarosan luxuskivitelű modellekkel is találkozhatunk.

 

asus-eee-pc-901-white-eee-pc-1000-black.jpg

 

Az Ultimate és Pro Fashion szériákkal együtt már összesen 23 féle Eee PC lesz majd kapható, melyek közül több az Intel kétmagos Atom processzorát használja majd.

 

Az előzőek fényében és a PDA-k várólistára kerülését tekintve bizonyos, hogy a közeljövőben még több Eee-készülékkel találkozunk majd a piacon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.