Hirdetés

Az egyetemisták nem tableteznek



|

Az egyetemi hallgatók inkább a notebook és okostelefon párosítást választják.

Hirdetés

Szünet nélkül azt halljuk, hogy a tabletek tönkreverik a PC-s iparágat, amely bár ki nem hal, azért expresszjáraton száguld a süllyesztőbe. Ennek ellenére furcsa módon vannak olyan területek, ahol abszolút a PC-k uralkodnak a táblagépek fölött. 

A Deloitte piacelemző cég eredményei szerint az egyetemi hallgatók között sokkal népszerűbbek és gyakrabban használtak az asztali gépek és a notebookok, mint a tabletek. Az elemzők arra jöttek rá, hogy a notebookok és az okostelefonok párosításával jól elvannak az egyetemisták, akiknek emiatt feleslegessé vált a tablet. 

A statisztikák szerint a hallgatók 82 százaléka rendelkezik PC-vel, a 89 százalékuk pedig okostelefonnal. Eközben a tablettulajdonosok aránya csak 18 százalék. A felmérések szerint ráadásul még az is gyakrabban használja a PC-jét, akinek mindhárom készülékből van. 

Az egyetemisták között tehát a tablet közel sem örvend akkora népszerűségnek, mint összességében a fogyasztók között. Mindennek a tetejébe még olyan vélemények is megjelentek a témában, mint Louis Ramirezé: a DealNews.com írója szerint aki nem Angry Bridsből akar diplomázni, annak nagyon rossz befektetés tabletet venni iskolakezdéskor. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.