Hirdetés

Az első laptop 128 GB-os SSD-vel



|

A Toshiba Dynabook SS RX1 az első noteszgép ekkora SSD-tárolóval.

Hirdetés

 

Bár a Toshibának az utóbbi időben sok negatív eseménnyel kellett megküzdenie - a formátumháború elvesztése -, a japán gyártó nevével kapcsolatban kellemes meglepetésről is beszélhetünk.

 

A Dynabook SS RX1 a világ első olyan laptopja, amelybe már gyárilag 128 gigabájtos SSD-meghajtót szerelnek. A noteszgép egyébként valamilyen szinten az Apple MacBook Air ellenfele szeretne lenni, hiszen ugyanúgy különösen vékony, azonban SSD-tárolójának mérete készer akkora mint annak, ami az MBA-ba kérhető.

 

toshiba_ssrx1.jpg

 

A 12,1 inches gépbe optikai meghajtót is szereltek. Az 1,2 GHz-es Core 2 Duo processzor mellé az Intel egy grafikus kártyáját is beszerelték. A Dynabook SS RX1 nagyobbik akkumulátora 12,5 órás üzemidővel rendelkezik.

 

A noteszgép Japánban már a következő hónapban kapható lesz, körülbelül 4000 dolláros áron (660 000 forint).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.