Hirdetés

Az Intel Centrino mobil technológia



|

Az Intel bejelentése szerint az új, technológia a Centrino márkanevet fogja viselni.

Hirdetés

Az új mobilprocesszor-mikroarchitektúrára kialakításakor olyan jellemzőkre koncentráltak, mint a vezeték nélküli képességek, megnövelt akkumulátor-üzemidõ, vékonyabb kivitel és kisebb súly mellett is kimagasló mobil teljesítmény.

 


A Centrino által képviselt technológiai csomagot egy (korábban "Banias" kódnévre keresztelt) mikroprocesszor, a kapcsolódó lapkakészletek és 802.11 (Wi-Fi) rendszerû vezeték nélküli hálózati képesség alkotja. A felsorolt elemek megtervezésekor, optimalizálásakor és érvényesítésekor az Intel a vezeték nélküli mobil számítástechnika nyújtotta használati élmény tökéletesítését tartotta szem elõtt. Elsõ ízben fordul elõ, hogy az Intel külön márkanevet vezet be egy technológia-kombináció jelölésére.

 

A Centrino mobil technológia várhatóan 2003 elsõ felében jelenik meg a piacon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.