Hirdetés

Az LG LED LCD panelje a világon a legtakarékosabb



|

A háttérvilágítás a világ leginkább energiatakarékos panelének kulcsa.

Hirdetés

Igazi jó hír az LG bejelentése azok számára, akik a nagy képméret mellett a kis fogyasztást is értékelik. A dél-koreai gyártó minden eddiginél kisebb fogyasztású nagyképernyős LCD tévépanelt fejlesztett ki.

 

 

Valóban meggyőző fogyasztási adatokkal büszkélkedhet az LG 47 hüvelykes tévéje, mindössze 28 Wattot vesz fel, ami kevesebb, mint a legtöbb 20 hüvelyk körüli asztali LCD monitor energiafogyasztása (tipikus a 30-50 Watt). Az új LCD panel a gyártó saját fejlesztésű vertikális egyoldalas LED fényforrás sorának köszönheti az előrelépést, ennek révén kevesebb LED-del sikerült elérni a szokásos fényerő szintet (névlegesen 400 nit fényességet). A fény egyenletes elosztásáról speciális háromrétegű fólia gondoskodik. A legtöbb 40-47 hüvelykes LED LCD tévé 75-90 Wattot fogyaszt gyártótól és modelltől függően.

 

 

Mindemellett a szokásos minőséget ígéri az LG: Full HD panel, ultravékony kivitel mindössze 8,5 milliméteres kávával, így nem kell megalkudniuk azoknak, akik kímélni szeretnék környezetüket illetve alacsonyabb villanyszámlát szeretnének. Mindemellett a végleges termék áráról egyelőre nincsen információ, valószínűleg többe kerül majd az új panelre épülő tévé, mint az eddigi LG LED LCD megoldások.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.