Hirdetés

Az OCZ könnyít a Windows Vista lelkén



|

Új meghajtók mellett megoldást kapunk egy érdekes problémára.

Hirdetés

A cég termékskálája két újabb flash meghajtóval bővül hamarosan. Az első a hagyományos méretű Fortress kódnevű eszköz, amely négytől harminckét gigabájtig terjedő változatokban lesz kapható. A másik Spyder kódnévre hallgató készülék a mostanában divatos mini kiszerelésben érkezik. Végül pedig az OCZ piacra dob egy 3 gigabájt memóriát tartalmazó csomagot is, ami szokatlan méret, de a megoldásnak igen prózai oka van.

ocz_3g_kit.jpg

 


Sokan tapasztalhatták már, hogy a Windows Vista 32 bites operációs rendszernek van egy "apró" hibája: sok esetben nem látja a gépbe telepített 4 gigabájt memória egészét (hiszen összesen 4 gigabájtot tud kezelni, és ha például van egy 512 megabájtos videokártyánk is, a rendszermemóriából máris csak 3,5 gigabájt kezelhető).


Ez a hiba a vállalatnak elég sok problémát adott: meg kellett magyarázni a felhasználóknak, hogy a hiba nem a termékben - a 4 gigabájtos OCZ egységcsomagban - hanem az operációs rendszerben van. A cégnél úgy döntöttek, hogy egy huszárvágással megoldják a problémát, és mellesleg takarékos megoldással szolgálnak vásárlóiknak, akiknek nem kell megvásárolni az amugy sem működő negyedik gigabájtot.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.