Hirdetés

Az okosruha lehet a következő nagy durranás?



|

Az IDC elemzői szerint a viselhető eszközök számára nagy jövőt hozhatnak az okosruhák és az okosfülhallgatók.

Hirdetés

A viselhető eszközök piaca átalakulóban van, hiszen az okosórás láz után kiderült, nem hord majd minden ember ilyesmit. A prémium kategóriában viszont van igény az okosórákra, ezért a luxusórák gyártói ráálltak a kategóriára. Az átlagembereknek viszont az Apple Watch mellett már csak a fitneszes karkötők jelentik a viselhető eszközt. 

Hirdetés

Ez változhat meg rövidesen, az IDC elemzői szerint ugyanis a viselhető eszközök gyártói számára nagy jövőt hozhatnak az olyan kütyük, mint a Moto Hinthez és a Sony Xperia Earhez hasonló okosfülhallgatók, valamint az okosruhák. 

Az IDC növekedést vár a kategóriában, és úgy véli, hogy az okosfülhallgatók nagy szerepet játszhatnak például a valós idejű fordításban. Egyelőre az a nagy kérdés, hogy vajon van-e kellően nagy igény az ilyesmire. 

Szintén robbanhat az okosruhák piaca, olyan termékekkel, mint például a Google és a Levi's okosdzsekije. Egy ilyennel gesztusvezérléssel irányítható a zsebben lapuló okostelefon, de az okosruha akár az egészségügyi adatok követésére is alkalmas lehet. 

Az IDC szerint egyelőre az okosórák és az okoskarkötők maradnak a viselhető eszközök piacának a csúcsán, a jövőben viszont nagyobb figyelem jut majd az okosfülhallgatókra és az okosruhákra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.