Hirdetés

"Az USB kulcs megsemmisül 5 másodperc múlva"



|

Biztonságos pendrive a nemzetvédelmi minisztérium ajánlásával.

Hirdetés

Az IronKey USB kulcs megteremti a biztonságos adathordozás alapjait, tehát nem kell attól tartanunk, hogy az eszköz elvesztésével a megtaláló bizalmas adatokhoz fér majd hozzá. A beépített Crytochip titkosítólapka AES CBC 128-bites hardveres védelmet nyújt, amit tovább erősít a véletlenszerűen generált titkosítókulcs is.

 

 

ironkey1.jpg

 

Az IronKey csatlakoztatás után kéri a jelszót, azonban 10 helytelen jelszó megadását követően az adatok végérvényesen (visszaállíthatatlanul) megsemmisülnek. Természetesen az IronKey védelme úgy van megoldva, hogy a számlálót ne lehessen újraindítani, vagy a memórialapkákhoz közvetlen hozzáférve adatot lemásolni -- ez utóbbi esetben a Cryptochip minden minden titkosítókulcsot megsemmisít.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.