Hirdetés

Az XPC Nano NC02U a Shuttle legújabb apró gépe



|

A Shuttle SFF jellegű PC-je a Skylake-U processzorokat támogatja.

Hirdetés

A Shuttle bemutatta a legújabb XPC Nano szériás gépét, az XPC NC02U-t. Ez is egy SFF jellegű számítógép. 

Hirdetés

Az NC02U támogatja a legújabb Skylake-U processzorokat, és természetesen a szokásosnál is helytakarékosabb. Az intelligens ventilátor csendes működést tesz lehetővé. 

SSD-ből 7 és 15 milliméteres méretek között tud befogadni a gép, amely HDMI, DisplayPort, RS232, USB-C csatlakozókkal és gigabites Ethernet porttal rendelkezik. Maximum 32 GB DDR3L típusú memóriát támogat, illetve egy M.2-es slot van benne. 

Az Intel processzorai közül Celeron, Core i3, Core i5 és Core i7 modellekkel is választható az NC2U, amelynek a termékszáma a CPU-tól és a grafikus képességektől függően NC02U, NC02U3, NC02U5 és NC2U7. 

A kártyaolvasóval is felszerelt PC-kre 3 év garanciát ad a Shuttle. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.