Hirdetés

BD-Live a PowerDVD Ultrában



|

A CyberLink népszerű lejátszóprogramja Blu-ray Disc Profile 2.0 kompatibilis lett.

Hirdetés

A BD-Live olyan technológia, amely lehetővé teszi, hogy a BD albumokat ne csak filmmel, de interaktív kiegészítő tartalmakkal, például enciklopédiákkal, játékokkal tölthessük meg, illetve olyan más internetes alkalmazásokat építsünk, mint áruházak, szavazógépek, több résztvevős játékok, vagy közösségi oldalak. Erre a DVD (DVD-M) is adott korlátozott lehetőségeket, de a BD-Live sokkal hatékonyabban használható funkciókat biztosít. A Blu-ray eredeti specifikációiból hiányzott az interaktivitás, emiatt jó ideig hátrányban volt a nemrégiben kiesett HD DVD-vel szemben, ezen pedig csak a 2.0-ás specifikációkban segítettek.


Az egyik legnépszerűbb mozilejátszó alkalmazás, a CyberLink PowerDVD Ultra változata eddig is minősítetten támogatta a különféle HD formátumokat, köztük a BD-Video Profile 1.1-et, a BD+-t, AVCHD-t és a BD-RE 3.0-át. Mostantól a legújabb vívmány, a BD Profile 2.0 (BD Live) sem hiányzik a listáról, így a legújabb BD mozialbumok is garantáltan lejátszhatók és teljes interaktív tartalommal élvezhetők a programban.

 

 

144253-bd-live_b_.jpg

 

BD Live tartalom


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.