Hirdetés

Belépőkategóriás tápok az Enermax-tól



|

Számos új modellel bővült az Enermax NAXN tápegység-szériája.

Hirdetés

Az Enermax a belépőkategóriás tápegységek piacán a NAXN szériájával képviselteti magát, amellyel jó minőséget és stabil teljesítményt ígér, megengedhető áron. Ugyanilyen elgondolás alapján bővült most a sorozat, számos új modellel.

 

A NAXN Basic a szokásos védelmek mellett két 12 voltos ágat kínál, illetve készenléti állapotban 1 watt alatti fogyasztást. A 350 és 450 wattos kiadásokból álló PSU-család egy 500 wattos modellel is bővült - a május közepén érkező ENP500AGT ajánlott ára 44,9 angol font.

 

A NAXN 82+ már a játékosoknak szól, moduláris és nem moduláris kialakításokban egyaránt. A rendszer hűtését a HeatGuard technológia is segíti, amely kikapcsolás után még működteti a ventilátort. A 80Plus Bronze minősítésű sorozatba most egy nem moduláris 450, 550 és 650 wattos modell érkezett, 59,9; 65,9 és 75,9 fontos árakon.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.