Hirdetés

Bemutatkozik a Motion J3400



|

Ötletes kis tablet PC mutatkozott be, ezúttal a Motion jóvoltából.

Hirdetés

Számtalan élőképen és videón is látható a J3400 kódnevű, csúszkás tablet PC. A kijelzője egy 12,1 hüvelykes, WXGA felbontású érintős változat, alatta rejtőzik a billentyűzet, az előhíváshoz elég csak feltolni a képernyőt. A rendszer alapját egy 1,2 vagy egy 1,4 GHz-es Intel Core 2 Duo ULV processzor adja, amelyhez 2 vagy 4 GB RAM és 64 GB SSD tartozik. Elérhető a WWAN és a Wi-Fi, valamint a Bluetooth és egy 2 megapixeles autofókuszos kamera is rendelkezésre áll LED világítással. Egy feltöltéssel közel 7 és fél óra készenlétet biztosít a készülék. A Motion J3400 2299 dolláros áron kezd hamarosan az Egyesült Államokban.

 

motion_j3400_live_1-480x319.jpg
 

Videón is meg lehet tekinteni az új drágaságot, melynek sajnos hazai forgalmazásáról még nincs hírünk.

 

 

 

Noteszgép? Netbook? Tablet PC? Érveljen kedvence mellett a PC World fórumán!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.