Hirdetés

Bemutatkozott a Gigabyte GeForce GTX 1080 TT



|

A házból kifelé tolja a meleg levegőt a WindForce Turbo Fan hűtőegység.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta a legújabb GeForce GTX 1080-as videokártyáját, a GV-N1080TTOC-8GD kódnévre hallgató GeForce GTX 1080 TT-t. 

Hirdetés

Ez a videokártya a gyártó új WindForce Turbo Fan hűtőegységét kapta, amely a házból kifelé tolja a meleg levegőt, vagyis úgy működik, mint az NVIDIA referenciahűtője a Founders Edition modelleken. A hűtő dizájnban az Xtreme Gaming kártyákra ütött. 

A burkolat alatt három darab 6 milliméteres réz hőcsövet lehet találni, amelyek közvetlen érintkezésűek. Az alumínium hűtőborda a memóriától és a VRM-től szállítja el a meleget. 

A kártya gyárilag megnövelt teljesítménnyel rendelkezik, így a GPU órajele 1632 MHz alaphelyzetben, GPU Boost mellett 1772 MHz, de OC módban az értékek 1657 és 1797 MHz-re emelkednek. A memória órajele 10 GHz. 

A vezérlő egy 8-tűs PCIe csatlakozóból kapja az energiát. Sajnos az ára nem derült ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.