Hirdetés

Bemutatkoztak a Gigabyte G1-Killer alaplapok



|

A CES 2011-en kiállított mindhárom modellen tölténytár alakú hűtőborda díszeleg.

Hirdetés

A Gigabyte Technology bemutatta a tavaly novemberben megszellőztetett G1-Killer alaplapszéria első modelljeit. A sorozat kifejezetten a játékosok kegyeit keresi, és nagyon komoly fegyvertényező lehet a kategóriájában. A családba az Intel X58-alapú G1.Assassin, G1.Sniper és G1.Guerrilla tartoznak.

 

A G1-es alaplapok tetszetős dizájnt kaptak: fekete-zöld színben pompáznak, és nem lehet nem észrevenni a tölténytár alakú hűtőbordát rajtuk. Az Ultra Durable 3 nyomtatott áramköri lapra épült eszközök támogatják az LGA1366-os processzorokat, és 8 (G1.Guerrilla, G1.Sniper) valamint 16 fázisú (G1.Assassin) kialakítást kaptak. Három, illetve négy PCI-Express x16-os slot foglal rajtuk helyet az SLI vagy CrossFireX konfigurációk számára, illetve találunk még két 6 Gbps-os és hat 3 Gbps-os SATA portot, USB 3.0-ás csatlakozót, és kellemesen meglepő módon beépített Bigfoot Networks Killer E2100 hálózati vezérlőt is.

 

A G1.Assassin és a G1.Sniper alaplapokra ezen felül Creative Soundblaster X-Fi Digital Audio Processort is helyeztek (20K2). Mindhárom változaton egygombos OC-lehetőség fogad minket, továbbá DualBIOS. Az nem derült ki, pontosan mikortól lesznek kaphatóak az újdonságok.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.