Hirdetés

Biostar TPower X58 Core i7-esek alá



|

A Biostar is útjára indította a legújabb X58-as alaplapját!

Hirdetés

A négymagos felépítésű Core i7 processzor család, támogatja a legújabb QPI (QuickPath Interconnect) technológiát. Ez utóbbi egy pont-pont architektúra, ami gyorsabb memória és I/O elérést és jobb skálázhatóságot biztosít, ami megszünteti a processzor és a busz sebesség közötti lavírozás nehézségeit. A TPower X58 6,4GT/s-os sebességű QPI-t használ, ami elég barátságos. Memória kezelés szinten is elég flexibilisre sikeredett a Biostar alkotása. A DDR3-as  RAM-okat 1333Mhz-től 1866Mhz-ig kultiválja. 

 

x5802_pwd.jpg

 

Az új X58 az előző Biostar lapokhoz hasonlóan extra élettartamú kondenzátorokat és egy viszonylag jól átgondolt hőcsöves hűtést kapott. A 12 fázisú áramellátás, megint csak jónak mondható. Arra mindenesetre biztosan elég, hogy a CPU nagy terhelése és tuningja mellett is megfelelő maradjon a többi alaplapi alkatrész áramkeringése. A Green Power Utility egy hasznos kis dolog, mert ha észleli, hogy a CPU nincs terhelve a 12 fázisból kikapcsolja a szükségteleneket. Így energiát takarít meg, ami egyrészt természetvédő szemszögből is fekszik és esetleg az áramszámlánkon is meglátszik.

 

A hír folytatásához  kattintson ide!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.