Hirdetés

Bitsúrolás



|

Szeretne túladni merevlemezén, de féltett adatait tárolta rajta?

Hirdetés

Számítógépes eszközeink általában ugyanazt a karriert futják be: megvesszük őket, használjuk, majd miután megvásároljuk az újat, vagy kidobjuk, vagy eladjuk a régit. Merevlemezek esetében azonban ez komoly veszélyeket rejt, ugyanis nem is kevesen specializálódnak arra, hogy használt merevlemezekről letöröltnek hitt adatokat állítsanak vissza. Mit tehetünk, ha meg akarunk szabadulni régebbi adathordozónktól, de nem feltétlenül szeretnénk az új tulajdonossal megosztani dokumentumainkat, képeinket?

 

Használjuk a Darik's Boot and Nuke nevű ingyenes alkalmazást. A program elérhető flopis és CD-re égethető képállomány-formátumban is. Egyszerűen bebootolunk róla, és a program megbízhatóan és visszaállíthatatlanul letöröl mindent a merevlemezről, beleértve a partíciókat, adattáblákat, mindent. Épp ezért legyünk nagyon óvatosak, amikor ezt használjuk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.